Udekøkken med pizzaovn
Har du altid ønsket dig et udekøkken i din have? Et hyggeligt opholdsområde, hvor du kan nyde aftener med venner og familie? Jeg giver dig 7 tips til dit ideelle udekøkken.

Tip 1: Gulvet
Gulvet i dit udekøkken er et af de vigtigste aspekter. Skal du lave mad her, vil der også være hyppige spild. Så sørg for at vælge et gulv, som du nemt kan rengøre, men også et gulv, der kan tåle varme fra grillen eller en bålplads.

Tip 2: Stemningsbelysning
Kan du allerede se dig selv spise udenfor på en hyggelig aften? At have tilstrækkelig belysning til madlavning, men også stemningsbelysning til spisning er meget vigtigt! Du kan installere spotlights i taget over dit udekøkken. Vælg nærlys: du vil så have tilstrækkeligt lys under madlavningen, og du kan dæmpe lyset komfortabelt, mens du spiser!

Derudover kan du skabe ekstra stemning med for eksempel lanterner på væggen eller hegnet, eller på spisebordet. Husk selvfølgelig den mulige brandrisiko!

Tip 3: Pizzaovn
Imponer dine gæster med en rigtig pizzaovn i dit udekøkken! På denne måde kan du også bringe den italienske atmosfære ind i dit hjem i Holland og bage en ægte italiensk pizza. Når du placerer pizzaovnen, skal du sørge for at have plads nok foran ovnen, så du nemt kan tage pizzaerne ind og ud med skovlen, uden at støde dine gæster!

Hvis du ikke ønsker at bygge i pizzaovnen, kan du også vælge en fritstående. Hos XXL Horeca har du et meget bredt udvalg af pizzaovne!

Tip 4: BBQ
Du kan selvfølgelig vælge et udekøkken med gaskomfur, men hvad med en indbygget grill? Du kan vælge en grillplade eller for eksempel Big Green Egg. Uanset hvad er en BBQ et must i ethvert udekøkken!

Tip 5: Skabe, skuffer og et køleskab
Et udekøkken er fantastisk og garanterer mange hyggelige aftener i haven. Men du ønsker ikke at skulle blive ved med at gå ind for at pakke tingene. Så sørg for, at dit udekøkken har nok skabe og skuffer til at opbevare dine køkkenredskaber.

Et køleskab bør bestemt ikke mangle. Ikke kun for at holde dine drinks kølige på varme sommerdage, men også for at holde dit BBQ-kød og andre retter kølige.

Tip 6: Brand
Okay, vi har desværre ikke et klima i Holland, der garanterer mange varme dage og aftener. Det behøver dog ikke at betyde, at du ikke kan nyde dit udekøkken. En baldakin giver mere varme. Derudover kan du vælge for eksempel bålplads og terrassevarmere, så du kan nyde dit udekøkken selv på køligere dage og aftener.

Tip 7: Baldakin
Du holder dit udekøkken pænere, når du placerer det under tag. Det betyder, at de forskellige vejrpåvirkninger kan påvirke køkkenet mindre hurtigt. Et tag sikrer også, at du kan sidde udenfor hurtigere på køligere dage og aftener, også når det regner!

Baldakin udekøkken
En anden fordel ved en baldakin er, at den giver skygge på varme sommerdage. Så du altid kan nyde din have, og dit udekøkken forbliver smukt i lang tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.